Hledat
Navigace: Kalypta o.s. > O nás

O nás

 

Kroužek u koní š.r. 2023/2024

Přijímáme nové zájemce o kroužek. Každou ST od 15:00.

Kroužek je určen pro začátečník od 5 ti let. 

Dále  přijímáme náhradníky pro kroužky. 

 

 

V případě zájmu nás kontaktujte. tel.: 721313370 ,

kalypta.os@seznam.cz

 

 

  Kalypta z.s. je spolek, který se věnuje hlavně činnostmi pro děti.  Mezi naše hlavní činnosti patří realizace táborů a kroužků pro skupiny dětí, dorostu i rodičů. Těmto skupinám se snažíme zprostředkovat kontakt s koňmi, zvířaty zájmových chovů i dalšími hospodářskými zvířaty. Nedílnou součástí našich kurzů a táborů je sport, který se snažíme podat zábavnou formou (hry, soutěže, motivační bojovky), které zraučeně pohltí i pecivály.  

  Dále naše sdružení realizuje přednášky, semináře a kurzy. Naše kurzy jsou vhodné i pro maminky s dětmi, jsou u nás vítané i jako lektorky, vedoucí nebo pomocnice. Ať už se jedná o přednášky o zdravé výživě, pletení košíků, výroby sýrů či pečení chleba, neváhejte nás oslovit na kontakty uvedené na těchto stránkách. Pokud máte i jen nápad na nějaký kurz či seminář, ozvěte se také, a rádi vám pomůžeme u nás vše zrealizovat. 

  

  Práci s koňmi a dalšími zvířaty realizujeme od roku 2016 na statku, který se nachází asi 14 km od Tábora, 8 km od města Soběslav a 10 km od města Bechyně v malé vesničce Hlavatce. Od listopadu 2013 jsme rozšířili svoji činnost do obce Králova Lhota, která leží 25 km od měst Písek a Příbram. Zde také pravidelně připravujeme příměstské tábory u koní, výuku jízdy na koni a hipoterapii.

 

   V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.  

 

 

tábory nový.jpg
 
© kalypta.netstranky.cz - vytvořte si také své webové stránky zdarma